De ouders

Vanaf april 2009 ongeveer is Jurjen bij oppas mama. Het handige is dat Jurjen er ’s morgens vanaf 7 uur al terecht kan.
Jurjen speelt met andere kinderen waaronder Noa. Jurjen leert met andere kinderen spelen. Hij is sinds april ook aardig goed gaan praten, komt ook door de andere kinderen.
Ze kunnen buiten in de zandbak spelen wat ze erg leuk vinden.
Er worden liedjes gezongen, ze gaan naar het bos naar de pauw en de haan. Hondjes uitlaten doen ze ‘morgens als eerste.

Jurjen heeft een mooie speelplek. Met de andere kinderen van oppas mama klikt het ook goed.
Ze zijn met zijn allen in de bolderkar naar het Otterpark geweest. Er gebeurt dus van alles, maar als het regent kunnen ze zich ook binnen vermaken.

We hebben er voor gekozen om niet naar de peuterspeelzaal te gaan, maar te spelen bij oppas mama. Jurjen is erg enthousiast om naar oppas mama te gaan

Sander & Anneke (ouders van Jurjen)

Wij waren eerst met onze zoon Boas bij een groot kinderdagverblijf. Boas kon daar slecht wennen. Het afscheid was moeilijk, maar ook de rest van de dag kon hij zijn draai niet vinden.

Wij zijn toen op zoek gegaan en verder gaan kijken en zijn uitgekomen bij Jay en haar gezin.

Vanaf de eerste dag voelden wij ons in de huiselijke sfeer thuis. Wij voelden ons welkom!!

Boas vindt het hier fijn, geniet van het spelen en de huisdieren. Wij halen een ontspannen kind op met pretlichtjes in zijn ogen.

Wij zijn heel blij met deze plek bij Noa thuis voor Boas.

Femke & Jeroen (ouders van Boas)

Ik heb gekozen voor opvang van “Bij N(o)a Thuis” omdat het echt een warm gezin is waar de kinderen in terecht komen. Zo wel voor groot en klein !!

Het is een grote familie waar ieder kind met open armen ontvangen wordt .

Daarbij wordt ook stil gestaan bij de natuur en feestdagen ,wat ik erg belangrijk vind.

Ze hebben ook 2 honden en katten, en omdat ik die zelf niet heb is dat ook iets wat de kinderen prachtig vinden!

Ik laat m’n kids hier altijd met een goed gevoel achter en dat is voor me zelf ook goed.

Damian zwaait me dan ook altijd met een lach op zijn gezicht uit en ik weet dat hij daar weer een super dag zal gaan hebben , en aan het einde van de dag gaan ze dan ook liever niet naar huis.

Al met al dus een super opvang!!!

Myrthe (moeder van Damian & Jayden)

In het voorjaar van 2008 moesten we plotseling nieuwe opvang voor onze kinderen zoeken..De pake van hen overleed in maart 2008. Bij Pake en Beppe waren ze dag en nacht welkom. Met veel plezier waren ze bij hen. Helaas kan Beppe (die zeer slechte gezondheid heeft) niet meer oppassen.

In juni 2008 zijn onze kinderen via Kinderwoud bij Jay en Rob opgevangen..Het eerste contact was positief en de meisjes waren enthousiast. Jay kreeg de naam oppasmama en Rob oppaspapa.

De kinderen van hen en onze meisjes hebben een leuk open contact. Het valt ons vaak op; bij het ophalen, de meiden willen nog niet mee naar huis. Ze zijn vaak nog heerlijk bezig met o.a. hun fantasiespel of ander aktiviteit.

Soms is dit even lastig...maar het geeft wel een vertrouwd gevoel. Ze mogen zijn zoals ze zijn en door de ongedwongen sfeer en veiligheid; voelen ze zich helemaal "welkom".

Afspraken en regels (b.v. opvoeding) zijn goed bespreekbaar.

Wij als ouders van Anna-Femke en Ilse-Amber zijn tot nu toe heel tevreden en zijn blij dat onze meiden dit ook zo ervaren.

Rob & Janny (ouders Anna-Femke & Ilse-Amber)